ELINA, KUKA?


Elina Hiltunen on futuristi, kauppatieteiden tohtori (organisaatiot ja johtaminen) ja diplomi-insinööri (kemia: syventymisaineet polymeeriteknologia, teknillinen kemia, ympäristönsuojelu ja International Design Business Management, IDBM). Hänet on listattu maailman 50 johtavan naisfuturistin joukkoon Forbesissa. Hänet on myös listattu maailman 25 johtavan naisfuturistin joukkoon. 


Elina on arvostettu luennoitsija ja kouluttaja. Uransa aikana hän on pitänyt satoja tulevaisuusaiheisia luentoja sekä Suomessa että ulkomailla. Ennakointikokemusta Elinalla on esimerkiksi Nokialta, Finprosta ja Tulevaisuuden tutkimuskeskuksesta. Hän on myös työskennellyt Aalto yliopiston ARTSissa executive in residence tittelillä. Tällä hetkellä Elina on yrittäjä yrityksessään: What's Next Consulting Oy.


Elina on myös kirjailija, joka on kirjoittanut yksin tai yhdessä yhteensä 12 kirjaa. Neljä hänen kirjaansa käsittelee tulevaisuutta: ennakoinnin menetelmiä, tulevaisuuden teknologiaa, kuluttajatrendejä ja megatrendejä. Tulevaisuuskirjojen lisäksi hän on myös kirjoittanut esimerkiksi lasten kirjoja. 


Elina on myös kolumnisti ja free-lancer toimittaja. Elinan kolumneja on voinut lukea muun muassa Talouselämästä, Taloussanomista, Blue Wings lehdestä ja Tekniikan Maailmasta. Parhaillaan Elina kirjoittaa kolumeja Yhteishyvä ja Mikrobitti- lehtiin.

Elina on myös toiminut YLEn Prisma-studiossa ja Ylen Aamun Jälkikarokassa.

Elinan pidempi CV löytyy täältä

.
  Kuvia Elina Hiltusesta medialle ja asiakkaille. Lisää Elinan kuvia täältä.